U bent op zoek naar een visagiste voor uw grote dag? Alvast gefeliciteerd !
Als professioneel opgeleid makeup artist zorgen wij bij Elvée er voor dat u er op uw huwelijksdag stralend uit ziet. 

 

Zoals u wenst kunnen wij bij u thuis of op locatie, uw bruidsmake-up en de make-up van de suite en eventuele andere gasten verzorgen.

Meestal een 6 tot 8 weken voor de huwelijksdatum wordt er een proef gedaan om te kijken wat er bij u past. Heeft u al een kapper gekozen? Dan kan u deze poef best op dezelfde dag laten doorgaan als de proef van de bruidsmakeup. Zo krijgt u direct een idee van hoe u er uit gaat zien op de mooiste dag van je leven.

Tijdens deze proefsessie bespreken we uw bruidsmake-up en daarbij hou ik rekening met uw type, uw dagelijkse make-up routine, de stijl van uw bruidsjurk en pas ik me uiteraard volledig aan uw wensen aan. Het belangrijkste is dat u zich goed voelt bij de gekozen look voor uw huwelijksdag. Breng gerust enkele voorbeelden mee van make-up die u mooi vindt of mail het ons op voorhand even door. Een proefsessie duurt meestal ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Het is aan te raden om de make-up er na de proefsessie op te laten, zodat u er aan kan wennen en de houdbaarheid kan uittesten. Ik maak een foto van de look en noteer welke producten en kleuren  er gebruikt zijn zodat alles op de huwelijksdag vlot verloopt en alles er hetzelfde uitziet. Tijdens de proefsessie wordt een voorschot gevraagd. Dit kan cash, op voorhand overgeschreven worden of ter plaatste betaald worden bankcontact.

Wij kunnen zorgen voor prachtige bruidsnagels op zo’n belangrijke dag. Indien gewenst worden de nagels gelakt of u kan ook kiezen om gelnagels te laten plaatsen enkele dagen voor de grote dag. Dit kan met een mooi elegant design met versieringen naar keuze. Uw handen zullen vereeuwigd worden op uw huwelijksfoto’s. Het is dus belangrijk dat uw handen en nagels niet vergeten worden!