Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen vanaf € 35 worden gratis verzonden in België. Verzendingen in België kosten € 4,95. Kies je voor een ander land dan staat op de pagina als je gaat afrekenen. Voor België is er nog de mogelijkheid om je pakje af te halen in een afhaalpunt of pakjesautomaat. Dit kost dan maar € 3,40 en zo kan je kiezen wanneer je het gaat afhalen.

 
Wanneer wordt mijn pakje verzonden en geleverd?

Ik doe mijn uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij je geleverd te krijgen! Ik probeer het de dag na de bestelling zeker op te sturen. Normaal (in meer dan 95% van de gevallen) levert Bpost het dan al de volgende dag bij jou! Bij verzending naar Nederland in de meeste gevallen ook, maar komt het wel iets vaker voor dat het pas de 2e dag geleverd wordt.
Bestellingen die in het weekend of vanaf vrijdagnamiddag worden geplaatst worden zullen maandag verzonden worden.  Er is wel een uitzondering bij de wedding deco producten. Aangezien we daar met een andere firma samenwerken uit de UK kan het meer dan een week duren.

Kan ik zien waar mijn pakket zich bevindt?

Ja hoor ! Je krijgt een bevestigingsmail als je pakketje hier de deur uitgaat en daarna krijg je een track en trace, waarmee je je pakketje prima kunt volgen.

Oh nee ik was niet thuis toen Bpost mijn pakje kwam afleveren! Wat doe ik nu?

Maak je geen zorgen! De postbode heeft normaal gezien een briefje achtergelaten in je brievenbus, waarmee je je pakje kunt gaan afhalen in een postkantoor of postpunt de volgende dag.