Moet u naar een feestje en wilt u mooie nagels als kers op de taart van uw outfit? Of wil u er gewoon verzorgd uitzien? Laat u zich graag verzorgen door een professional die uw nagels er op hun best laat uitzien? Boek dan vandaag nog uw afspraak bij Elvée bij praktijkhuis Sen te Heffen.

Mooie en verzorgde nagels zijn onmisbaar voor de moderne vrouw van vandaag. Onze specialiteit is het professioneel verstevigen en / of verlengen van uw natuurlijke nagels. Hierbij gebruiken wij speciale gels van hoogwaardige kwaliteitsmerken die uitgehard worden onder een UV of LED lamp.

Om uw gelnagels perfect te houden, zullen de nagels om de 3 à 4 weken een bijwerking krijgen. Hoe vaak u moet terugkomen om uw nagels te laten bijwerken, hangt af van de groei van uw natuurlijke nagels. U zult snel genoeg zien om de hoeveel tijd u een bezoek wenst te brengen aan ons salon te Heffen om je nagels weer tip top in orde te maken.

U heeft bij Elvée een ruime keuze aan nail art. Wenst u een moeilijker nail art design, vermeld dit dan bij de reservatie van uw afspraak. Zo kunnen wij de nodige tijd voorzien om van uw nagels een kunstwerk te maken.

 

Tips om uw nagels langer te behouden

➺ Draag steeds handschoenen als u met bepaalde schoonmaakmiddelen werkt die bijtende bestanddelen bevatten zoals Aceton en dergelijke. Dit kan de kwaliteit van uw gelnagels zwaar beschadigen.

➺ U mag uw gelnagels nooit knippen want dan zullen ze barsten. Als u ze na enkele tijd zelf wil inkorten  dan kan u dit doen met een nagelvijl.

➺ Probeer nooit zelf uw kunstnagel van uw natuurlijke nagel te verwijderen of er af te trekken. U zult uw eigen nagels beschadigen.

➺ Breng regelmatig nagelriemolie aan om uw nagelriemen soepel te houden. Zo zien u handen er altijd veel mooier uit en zo krijgt u minder vervelende velletjes.