Over Elvée beauty

Mijn naam is Lindsay, een onderneemster met een grote passie voor alles wat met de beauty wereld te maken heeft. 

In het secundair onderwijs heb ik gekozen om als schoonheidsspecialiste te gaan. Na die opleiding kriebelde het nog om extra specialisaties te gaan volgen en dit ben ik dan nog enkele jaren gaan doen.
In een opleidingscentrum ben ik nog gaan specialiseren in podologische voettechnieken om mensen te kunnen verder helpen met problemen aan hun voeten, ingegroeide nagels en het maken van ortheses.
 
Daarnaast heb ik me ook verdiept in het plaatsen van gel en acrylnagels, massagetechnieken en heb ik een 2 jarige opleiding gevolgd als make-up artieste. Een hele hoop leuke opleidingen!
 
Na enkele tijd gewerkt te hebben in een welness/schoonheidsinstituut heb ik besloten om eind 2016 te stap te wagen als zelfstandige in bijberoep om mijn passie te kunnen volgen. Nu werk ik ook nog reeds als schoonheidsspecialiste in een schoonheidssalon buiten mijn eigen zaak. Vanaf 2 november 2018 is Elvée ook terug te vinden in praktijkhuis Sen in Heffen waar allerlei specialisten samen zitten om iedere klant zo goed mogelijk te helpen.
 
U kan terecht bij mij voor volgende behandelingen :
 
Cosmetische pedicure
Medische pedicure
Spa pedicure
Het maken van ortheses
Het behandelen van ingegroeide teennagels door het plaatsen van een B-spange
 
Manicure
Het plaatsen van gelnagels met sjablonen
Het plaatsen van gelnagels op eigen nagels
Gellak
Rubberbase 
 
Huidverbeterende gelaatsbehandelingen
Microneedling & BB-glow
Medische peelings
 
Suikerontharing 
 
Dag en avond make-up
Bruidsmake-up
 
U kan betalen met uw bankkaart, via payconiq of cash.
 
Om afspraken te maken kan u bellen/sms’en naar 0494/84.12.15 of even mailen naar beauty.elvee@gmail.com of online een afspraak maken.
 

XOXO

Lindsay