Elvée werkt enkel met natuurlijke gelaatsverzorgingsproducten omdat er meer en meer personen een allergische reactie verkrijgen door bepaalde stoffen in producten.

VISIE van Puurr

Persoonlijke uiterlijke verzorging is belangrijk voor de mens. Op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten op een zo natuurlijke mogelijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat, omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden, waardoor zij niet toegankelijk zijn voor een ieder. Hier speelt PUURR op in zodat deze producten voor velen betaalbaar zijn 

Het MERK

PUURR biedt een totaal concept om de ultieme beleving van beauty en well-being te garanderen. Onze kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten voor Face, Body en Wellness zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze behandelingen. Vooruitstrevend in huidverbeterings behandeling. Zoals oa. unieke bindweefselmassage met speciale rollers en serums die u ook thuis kunt gebruiken, voor het beste resultaat. Huidverbeteren doet u samen met uw PUURR Specialist!

Kiezen voor PUURR is kiezen voor een totaal concept met een persoonlijk karakter.

Wat Biedt PUURR U aan?

  • Compacte verzorginglijn voor ieder huidtype
  • Wellnesse producten voor het lichaam
  • Voordelig product met een no nonsens uitstraling. 
  • Unieke behandelmethode waarin Huidverbetering en Total Wellness samengaan!