Moet je naar een thema feestje ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij toveren je om zodat jij the talk of the party kan zijn.

 

Hier gaan we all the way! Wilt u een indrukwekkende special effects make-up? Dat kan zeker !
Deze look vraagt om andere texturen en producten om zo de nodige effecten te creëren. Omdat dit voor elk design anders is kan u best een offerte aanvragen via mail met het design dat u graag wil. U kan hier een mailtje voor sturen naar beauty.elvee@gmail.com en dan nemen wij contact op met u.

“Vrijdagavond rond een uur 8 aangekomen bij Elvée. Een half uur later zag ik in de spiegel en stond ik versteld van het resultaat. Supercontent vertrok ik naar het personeelsfeest waar ik verkozen werd tot ‘best dressed moviestar’. Ik weet alleszins waar ik moet zijn om mijn party-outfit compleet te maken : bij Elvée ! Bedankt Lindsay voor een geweldige avond !    ✍ Tim