Scandinavian Skin CandySuikerontharing-scandinavian-skin-candy-elvee-beauty-heffen-mechelen-ontharing-wax-wenkbrauwen-bovenlip-oksels-benen-bikink

Natuurlijke ingrediënten irriteren de huid niet en veroorzaken geen allergieën

Aangezien de suikerpasta is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of  andere toevoegingen bevatten, is het veilig om te gebruiken, zelfs voor personen met een allergie, droge psoriasis en droge jeukende eczeem. Ook ideaal voor het verwijderen van de rug-, borst-, en neusharen bij mannen.

Deze pasta’s hebben een zeer hoge concentratie van suiker die de groei van bacteriën in de pasta voorkomt. Door toevoeging van Xylitol bevat de pasta suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacterieel maken.

Comfortabelere behandelingstechniek

Met onze zoete methode wordt het haar verwijderd in zijn groeirichting, waardoor het haar dieper uit de follikel te verwijderen is. Zo kunnen we voorkomen dat het haar in de follikel breekt en dus kunnen we het aantal ingroeiende haren minimaliseren.

Omdat het haar wordt verwijderd in de natuurlijke groeirichting, is de behandeling veel zachter en aangenamer voor jullie.

 

 

Effecten op de huid en haargroei

Met Skin Candy, hoef je het haar niet langer te laten groeien dan de lengte van 5-7mm in tegenstelling tot hars-technieken. Ervaren therapeuten kunnen zelfs de kortste haren verwijderen met deze pasta’s.

Na een aantal behandelingen begint het haarzakje af te breken. Het haar wordt dunner, en na een paar behandelingen zal het regelmatig behandelde gebied blijvende resultaten in de vorm van verminderde haargroei tonen.